fredag 29. oktober 2010

God helg alle gode

Hei alle sammen

Nå er det helg, herlig, og jeg sitter og troner midt i sofaen mens jeg koser meg med bloggingen min. Sofaen har nemlig ropt på meg i hele dag, så jeg hørte det helt opp på jobben min. Fredag er den beste dagen i hele uken synes jeg. Godt¨å slappe av og bare late seg etter en hektisk uke.

Min kjære far har bursdag i dag, GRATULERER MED DAGEN pappa :) Han har utsatt besøket sitt litt, for han har det litt travelt han også, men i morgen blir det feiring og det gleder vi oss til.I kveld hadde jeg tilbud overalt virket det som, noen inviterte meg på middag, noen ville ha meg med på en by-runde og noen ville ha meg med på kafe. Snakk om luksusproblem, jeg er så glad for alle hyggelige mennesker jeg har i livet mitt.

Men i dag takket jeg likevel nei til alle sammen, for jeg har vært  rimelig forkjølet og på farten hele uken. Så jeg valgte å være hjemme hos ungene mine i stedenfor. I og med at jeg jobber full tid føler jeg at helgene er litt hellige, da vil jeg bare kose meg i huset mitt med mine. Jeg er i grunnen litt pumpa om fredagene også jeg. Hvor får folk all energien sin fra egentlig ?


Men så viser det seg altså at barna mine er begge to ute og lever sine egne liv nå, så dermed fikk jeg rikelig tid til å blogge. Barna begynner å bli store, jeg glemmer hele tiden at jeg faktisk har en tenåring i huset her.  Godt det også, om enn uvant. Minstemann er faktisk på fest med fotball laget sitt. Ja,ja sånn er det.

 
Her har snøen dratt sin kos og himmelens sluser har åpnet seg igjen. Noen av erteblomstene mine lever på lånt tid, men det er kun fordi jeg har hatt det travelt. De fleste ble jo aldri seg selv igjen etter at de hadde huset all snøen. Men vakkert var det nå.

Nå blir det spennende å se om det blir noe mer snø på oss før jul, i fjor var det jo helt fantastisk. Men med det kaoset som snøen førte med seg denne gangen, hadde det kanskje vært like greit at det begynte å snø lillejulaften om kvleden, etter at alle er kommet i hus. Det hadde passet meg, he,he.

 

God helg alle gode


Klem fra Lisemoren

11 kommentarer:

Mitt hvite hus sa...

Hei kjære lisemor...

høres ut som du nyter fredags kvelden... det gjør jeg faktisk..sitter med pc på fanget og blogger..og ser på X faktor... får tårer i øynene av alle flinke folk..

nyt kvelden..det har du fortjent..

klemmer =))

Anonym sa...

Deilig med en sånn kveld
i fred og ro
masse å kose seg med her i bloggverdene

liven sa...

Heisann!!
Fredagen er en deilig dag å slappe av på!!
I dag har jeg sovet både før og etter middag :o)
Fikk kastet over meg en riktig så vond hals i dag....slik er det vel i vårt yrke....selv om vi blir ganske motstandsdyktig også!!
Koselige bilder...og tenk at det blomstrer erteblomst hos deg ennå :o)

Ha en fin helg Lisemoren

RoseSommer sa...

Vil bare ønske deg en god helg.
Så koselig at noen vil ha deg med på ditt og datt, men også hyggelig at du ble hjemme "hos oss" ikveld. Godt å slappe av på fredagen. Nye sjanser imorgen og søndag til å gjøre noe artig, kanskje?
Og så får du en time ekstra natt til søndag når klokka stilles!

ninabakke sa...

Ha en fin helg :) koselige bilder, og gratulerer til pappan din

Guttemamma sa...

Godt å si nei innimellom og bare roe ned!!
God helg!
klem♥

Anne (Moseplassen) sa...

Det ER hyggelig når andre vil ha en med på ting, men det er også godt å bare være hjemme alene av og til :) Ønsker deg en fortsatt finfin helg!

Merethe sa...

JA fredagskveld er noe spesielt. En skikkelig kosekveld her i huset. Da roer vi ned etter uken.Vi har jo ikke noen barn boende hjemme lengre så vi ber dem og barnebarna hjem i helger om dem har tid. Koselig koselig.
Vi har enda ikke hatt et snøfnugg her hos oss, men skulle ikke kjøre langt før det lå snø oppi høgden.
God uke til deg... klemmer

lavendel mio sa...

Fredagen er dyrebar her i huset også:)
Her er det 5 barn + mann som syns fredagen er kosedag nr 1:)
Ønsker deg en nydelig uke, klem Hanne

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Hei kjære du :) Er heilt enig med deg, skjønner ikkje kor alle henter all energien i fra! Eg elsker frihelgene mine :) Endelig nokre dagar å puste ut på. hehe. Og eg har ingen barn ;)

Vi er i full gang med husbygginga, og skal sei det krev både energi og tid og alt. Det er travle dagar, og eg er kjempeglad for at kver dag er vi eit steg nermare målet :)

Ang snøen, så håper eg også at det begynner å snå enten lillejulafta eller natt til julafta helst ;) Så kan jo snøen ligge 8 dagar før han forsvinn igjen ;) Passer veldig bra. hehe.

Håper du har hatt ei fin helg :)
Godklem til deg!

Randi sa...

Skønner deg godt...at helgene blir hellige når en jobber fulltid. Mine frihelger blir hellige for meg...da jeg jobber mye helg...tredjehver fast..men det blir ofte mere.Og da blir frihelgene HELLIG!:-)

Ja er det ikke rart...plutselig så er ungene så store at de ikke har det store manna og pappa behovet.

Håper formen din er mye bedre

klem