lørdag 2. oktober 2010

Loppefunn

 I dag har jeg kjørt rundt på loppemarkeder og bruktmarkeder sammen med begge søstrene mine. Morro og koselig. Det er faktisk første loppemarkeder på evigheter jeg har fått med meg. For vanligvis er det så mye annet som skjer. Eller jeg er på hytten eller kamper og cuper med en av ungene.


 Enda vi var ganske sent ute fant jeg masse fint i dag, og det ble jeg så glad for, for sist jeg var innom et loppemarked fant jeg ingenting. Men denne gangen kom jeg hjem med masse gobiter, blant annet denne lysekronen som jeg falt fullstendig for. Syntes den var skikkelig røff og stilig. Tanken var å spraye den hvit, siden jeg liker så godt den romantiske stilen, men nå vet jeg ikke helt. Synes den er fin slik den er også.


Jeg har nemlig planer om å snekre meg en utestue , med tak og en vegg eller to, eventuelt en pergola med gjennomsiktig tak over, der møbler og pelliser kan stå tørt og vi kan ha det lunt og godt når det blåser. Det er jo en helt naturlig snekreutvikling å gå fra en liten hylle, til en svær reol på kjøkkenet og så like godt rett på en utestue (smiler). Det går jo heldigvis an å hente inn eksperter dersom det stopper opp, så vi får se. Det blir uansett ikke denne sesongen. Men i denne utestuen skal jeg ha denne lysestaken. Den stod og ropte på meg nedenfor et bord på  skoleplassen der loppemarkedet var.


Men siden mine hengeplanter, som alltid henger her, nå er tatt bort for vinteren fant jeg ut at jeg ville prøve å se hvordan den tok seg ut. Jeg er veldig fornøyd. Siden det blåste en del så sluknet hele tiden det ytterste lyset. Men man får jo et bilde av hvordan det kan bli, ikke sant. Jeg er veldig fornøyd. Jeg skal vise dere andre godbiter en annen dag.

Men jammen er det stor forskjell på prisene på de forskjellige loppemarkedene. Noen var virkelig overpriset, og jeg tror nok de blir sittende igjen med en del ting ja. Selv tenker jeg bestandig at det går jo til en god sak og det er jo uansett billig i den store sammenhengen, men et sted går det likevel en grense. Så det andre loppemarkedet jeg besøkte i dag fikk ikke noe salg til meg.

8 kommentarer:

home 4us sa...

Heldige deg som fant så mye fint på loppis. Den var kjempelekker!

Ha en fin lørdagskveld videre:)

RoseSommer sa...

Så moro at du fant noe spennende idag. Hvis lysene slukner ute, så kanskje lampen kan brukes med de små "kuplene" som passer oppi lysholderen, og som du kan ha telys i? (Du skjønner hva jeg mener, eller?) Tror sikkert lampen blir fin med sånne også.
Og den blir sikkert fin som hvit, men jammen er den bra som den er også. Det var dagens tips fra meg. Lykke til med flere loppemarkeder i høst!

liven sa...

Denne var så koselig!!
et fint funn du gjorde Lisemoren!!
Ingen loppis på meg denne helgen.....andre ting som måtte gjøres!!
Venter til messen jeg nå

ha en fin søndag :o)

Lunalei ;-) sa...

Oj - denne var jo kjempe fin! Jeg likte den som den var, blir helt sikkert fin i hvitt også - men av og til kan det blir litt mye hvitt....
Kanskje sånn grå/sølv/sink spraymaling også ville ha passet. Ikke så "hardt" som sort - men likevel en fin kontrast til det hvite! (For jeg regner med at utestua blir i hvit ;-)

Ha en fin søndag - her stormer det virkelig rundt hushjørnene!!!
Klem fra Lunalu

Merethe sa...

Heisann og god søndag. Det var en fin lysestake du fant deg. Jeg har vært på hele 6 loppemarked i går og fant ingen ting. Det er sjelden jeg ikke finner noen ting men hellet var ikke med meg i går. :) Kanskje like greit :D det har jo blitt en del ting som har funnet veien hjem til oss. Men det er så artig og da kan vi jo heller kvitte oss med ting vi har fra før som vi ikke liker lengre. Spennende å se hva mere du fant. God søndag. Klem Merethe

Mitt hvite hus sa...

heisan.. så utrolig flott den var... kjekt å finne neo da...

her ble det ikke loppis på meg denne helgen..men det gjør in genting.. skal til Sverige om en uke

Nyt søndagen

klemmer

Fruens sa...

Den var kjempe fin;-)
Koselig blogg du har..ønsker deg en fin søndags kveld.
Klem fra fersk bloggeren fruen

lavendel mio sa...

Så nydelig lysekrone du har funnet.
Jeg ville ha hatt den som den er:)
Ha en fin uke, klem Hanne