lørdag 22. november 2008

eføy med julepynt


Flere rom fra snupiens hus må desverre gå ut i dag, men kommer forhåpentlig i morgen. Det er på grunn av tekniske problemer som har oppstått. Derfor skal dere få se fra min forsiktige start av julepyntingen hjemme hos meg selv.

Dette sinkhjertet har jeg kjøpt på IKEA i år. Det var det eneste som fikk være med meg hjem av julepynten. Heldigvis har de fremdeles mye fint i lys og dill dall. Så det ble jo ikke helt bomtur heller.Jeg syns dette hjertet gjorde seg så fint inni denne eføyen. Potten kjøpte jeg for en rimelig penge på europris. Det var etter tips fra min søster.Dette spenstige reinsdyret kom vi over på Ahlens. Det var selvsagt engelen som fant det. Hun og snupien hadde mye moro av "broren" som vi fikk i fjor. Han er mer i spranget, men ellers helt lik. De pyntet utenfor pepperkakehuset vårt sammen med et juletre i samme blingepynt.Jeg syns dette gjorde seg veldig. Det lyser utrolig nydelig i lampe og stearinlys. Heldigvis har jeg mange eføyranker rundt omkring. Jeg pleier egentlig å ha julestjerner overalt i julen, men dette syns jeg er et alternativ som kan konkurrere med julestjernene. Eller hva syns dere ?


Velkommen igjen.
5 kommentarer:

My home is my Castle sa...

Synes det var flott jeg :)
Er veldig glad i eføy jeg og, men hos meg har de ..tendens til å visne etter en liten stund.
Har du noen gode tips så jeg kan ha dem lenge ??

Klem,Kari

Julies sa...

Absolutt helt enig !

Ingunn LGF sa...

Så flott med pynt inni eføyen. *stjele tips* Henger meg på Karis spm her jeg - hvordan får du dem til å vare?

Klem fra Ingunn

Anne-Berit sa...

Nydelig det reinsdyret ditt,søtt hjerte også.Ble veldig fint å pynte blomstene med dem.
Ha en fin dag.

Lisemoren sa...

Eføy er heller ikke den blomsten jeg får lettest til. Det er noen lunete planter spør du meg. Jeg har foruten å fortelle dem i klartekst hvor de havner dersom de blir stygg fått disse tipsene selv, fra snupiens mamma. Foreløpig har dette fungert bra hos meg. Man passer på at eføy aldri tørker ut. Da er det gjort og den blir aldri seg selv igjen. Men den må heller ikke stå med bena i vann. Jevn fuktighet og en dusj annen hver dag på bladene er alfa og omega for at de skal like seg. En oasis i bunnen av potten kan være til god hjelp for å oppnå ønsket resultat. Dette vet jeg jo ikke om gartnerene kan skrive under på, men snupiens mamma har dem overalt, og dør aldri, bare vokser og vokser. Jeg stoler derfor på at dette er god eføyomsorg. Lykke til.