mandag 17. november 2008

Soverom, lille snupiens rom, naboens Eik hus.

I dag skal dre få se lille snupiens rom. Hun bor sammen med resten av naboene i huset ved siden av oss. Til stor glede, hygge og underholdning for alle. Det er lille snupien som holder oss oppdatert på alt nytt som skjer i det snupiske hus.

På grunn av måten huset er bygget på er det ikke like lett å møblere alle steder, men jeg syns de har klart det godt her.

Vi kommer inn denne veien. Det er rikelig med tumleplass på gulvet for en liten jente og vennene hennes.

Her er alle herlighetene plassert midt i smørøyet. Hun har fire slike sorte stoler tilsammen.
Legg merke til Jesusbildet over sengen.Her i huset er det to storesøstre som hjelper lille snupien med å holde orden på rommet sitt. De begrenser lekene hennes veldig også, kanskje noe vi naboene burde vurdert også, sukk. Det er lagt til rette for god orden også her, selv om du ser det godt når barna har lekt noen økter.


Isslottet og den lekre polly tekannen som man kan bo i, er gaver fra den snille tanten og onkelen i nabohuset.

Detaljer fra kommoden, med alle skattene som pynter opp her.

Denne flotte gyngestolen har snupien fått av mammas kusine med familie i dåpsgave.Gardinene er nøytrale, for her i huset vil de heller la lekene stå for fargeinnslagene alene. Barneromsgardiner kan jo noen ganger virke veldig urolig i rommet syns de.


Hyllen over er fyllt med rosa bokser. De inneholder puslespill, tegnesaker og mye mer.

Tok med noen av gangene også, så dere får et inntrykk. Her ser dere innover mot stuen

Her er trappen opp, fra mellomgangen. Nok en hylle med system og orden. Jeg er dypt imponert over systemet de har i denne familien. Men aller mest over at de klarer å holde det slik. En dag klarer kanskje jeg det også, andre steder enn i drømmene mine. Det er lov å håpe.
I morgen tar vi for oss neste rom, følg med, følg med !


5 kommentarer:

Ingunn LGF sa...

Vil først og fremst si at jeg er mektig imponert over å se sånn en orden på en liten snupi sitt rom! Så praktisk med slottene plassert på lave bord med stoler foran i stedet for utover gulvene hvor man blir gående å tråkke i ting. Artik kjøpmannsdisk med "en million" skuffer i. :-)

Klem fra Ingunn

Unknown sa...

Å for en heldig liten snupi som har så fint rom. Lurer på om hun er flink å holde det ryddig selv....

Elin Osa Søreng sa...

Å jeg blir så inspirert av å se sånne flotte rom! Huset vårt er slitent, og bør virkelig pusses opp. Men siden vi så oss nødt til å bygge på (pga helse- laang trapp og dårlige bein er en heller uheldig kombinasjon!, må den oppussinga vente. Men oppi hodet pusser jeg opp hele tida, så jeg elsker å se sånne flotte plasser- får så mange gode idèer. Må få legge til at tilbygget (som består av entrè, vaskerom/hobbyrom, stoort bad og soverom) er vi fornøyde med selvom det ikke er helt ferdig. Henta inspirasjon fra blogglandia :o) Hyggelig side, takk for visitten! Mvh Elin

Fruen i Det Hvite Hus sa...

Flott prinsesserom med nydelig seng. Veldig smart disk med masse skuffer.
Ha en fin dag!

Anne-Berit sa...

Den lille snupien har virkelig fått et fint rom,og så ryddig og fint det var overalt.Fint med de lyse og luftige gardinene.
Ha en fin dag!