lørdag 15. november 2008

Entre, fra snupifamiliens Eik hus

I dag skal jeg vise dere entreen i snupifamiliens hus. Her er alt tilrettelagt for at små og store selv skal kunne holde orden, og for at regngjøring skal gå fort og greit.

Velkommen inn. Her er ytterdøren, når man kommer inn er det bare å henge av seg, ta en titt i spilet og gå inn inn i stuen. Barna kan henge på egne knagger, og alle er lært opp til å sette skoene i stativet. Se og lær sier jeg til meg selv hver gang jeg er innom. Men det har foreløpig ikke slått til, men jeg lever i håpet. . . . .

Klærne er ikke gjemt bort i skap i dette hjemmet, men det gir likevel et ryddig inntrykk.

Praktiske skohyller. Her trenger man ikke løfte eller flytte på en ting når det skal støvsuges eller vaskes gulv.


Veggpynt. Dette er snupiens vognteppe. Det fikk hun av mormor som sydde det i velkommen til verden gave til henne. Det ble flittig brukt i mange år, før det endte opp som veggpynt her.


Fra en mellomgang i det samme huset. Dette hyllesystemet med orden og oversikt måtte bare med.

Det ble bare et kort innlegg i dag. Jeg har mye på meg resten av dagen. I kveld er det dameklubb med julekranslaging og god mat. Det gleder jeg meg til, men før det skal huset vaskes og ærend og innkjøp ordnes. Det er travelt med barn og full jobb hele uken.
Ønsker dere alle en riktig god lørdagskveld.
I morgen kommer flere bilder fra snupihuset. Vil du være med så heng på.


4 kommentarer:

Unknown sa...

Damekveld med julekranslaging høres koselig ut... det skal jeg invitere til også. Gangen din var imponerende, særlig skohyllene. Jeg har et skoskap fra ikea, men det er ikke stort nok, stadig sko på gulvet.
God helg til deg
Klem...Ellen

Tulip sa...

Om barna dine er så flinke å rydde på plass sko og jakker etter seg, må jeg si jeg tar av meg hatten!!! Her bruker mine gutter de usynlige knaggene på gulvet...
Så må de ta et stort skritt OVER klærne for å komme seg videre inn!!
Og mor er sååå fornøyd...NOT!

Flott hus dere har!!!

Ha en fin helg:

krinkelkroken sa...

Så herlig ryddig!!! Holder på med oppussing av gangen her nå,håper å få det tipp topp før jul;)

Lisemoren sa...

Det er nok ikke mitt hus. Det er naboene mine som bor her. Jeg har vært så heldig å få bloggifisere huset deres. Har også vist stuen og kjøkkenet. : )